Kako napraviti nokte sa cirkonima (VIDEO)

Naučite kako da koristite cirkone za nokte uz naš jednostavan tutorijal, korak-po-korak instrukcije, video i savete.

Jedna od stvari koje svi volimo kod cirkona je da možete da kreirate toliko različitih izgleda, od super glamuroznih ženstvenih do tamnih pank-rok noktiju, u zavisnosti od veličine, boje i oblika cirkona. Ovo možda izgleda zastrašujuće, ali je lakše nego što mislite!

Trebaće Vam:
1. Cirkoni (očigledno) – možete ih kupiti u drogerijama, prodavnicama hobi opreme, prodavnicama kineske robe ili prodavnicama opreme za nokte
2. Providan lak za nokte (base coat i top coat)
3. Lak za nokte u boji po Vašem izboru
4. Čačkalica

Pre nego što počnete, poređajte vaše cirkone na ravnu površinu, tako da strana koja naleže na Vaš nokat bude na površini. Tako ćete ih lakše pokupiti kasnije. Naravno, budite strpljivi i sačekajte da se lak dobro osuši pre nego što nanesete sledeći sloj.

  1. Nanesite providan lak na čiste nokte (base coat). Zatim lak u boji po Vašoj želji.
  2. Nakon što se lak osuši  nanesite sloj providnog laka na nokat na koji želite cirkone, uzmite čačkalicu i tapkajte malo providnog laka na vrh, onda koristite vrh čačkalice sa lakom na sebi da pokupite cirkon (čačkalica treba da dodiruje samo gornji deo cirkona, tako da možete ga postaviti direktno na nokat).
  3. Postavite cirkon na nokat. Uradite ovo vrlo nežno! Ne želite da  vam se cirkon ukopa u lak.

Ponovite ove korake dok ne budete zadovoljni Vašim noktima!
Kada završite, stavite veću količinu providnog laka za nokte (top coat) da bi Vaši cirkoni ostali na mestu. Ovaj korak je veoma važan!

Pogledajte i našu galeriju slika NOKTI SA CIRKONIMA, ako nemate ideje

nokti_sa_cirkonima_tutorijal

5/5 - (1 vote)