Slomljeno staklo

Nokti “EFEKAT SLOMLJENOG STAKLA”

Za svaku ženu je bitno da redovno vodi računa o celom svom telu, da ima uredno posečene nokte, sređene pete, čistu kosu. I toga je svestan veliki broj žena koje itekako izdvajaju ogromne sume novca za pedikir, manikir, frizera, dermatologa i kozmetičara. Za one koji vole da se isticu tu je manikir efekat slomljenog stakla.

Poslednji trend nam stiže iz Seula koji sve više postaje modna metropola koja parira glavnoj četvorci! U Seulu na Fashion week-u smo uočili manikir koji je uradila jedna od najpoznatijih dama iz sveta korejskog manikira, Park Eun Kyung (33).

colored jewelry #diamonnails 💅🏻💎

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Park je vlasnica Unistella by E.K. Lab salona u kome pravi neobičan i atraktivan manikir koji je postao viralan na društvenim mrežama!

“Manikir koji ja radim zahteva malo ozbiljniju izradu ali je vrlo minimalističan i jednostavan.”

Efekat slomljenog stakla

Na ideju za manikir efekat slomljenog stakla je došla tako što je sanjala kako se nalazi na nekoj pustoj plaži, na kojoj je prilikom šetnje naišla na specifičnu školjku koja ima površinu nalik slomljenom staklu, sa sitnim prelivima u nijansama plave, zelene, ljubičaste..

NE PROPUSTITE: 10 saveta za odvikavanje od grickanja noktiju

Prvo je pokušala da dočara efekat stakla sa celofanom iz bombona koji je mogao da se aplicira na nokte, ali celofan je bio previše krut i grub. Onda se dosetila da ima kod kuće staklene tegle pune holografskih filmskih rolni.

“Izrada ovakvog manikira je u poečtku trajala dosta dugo jer sam za svaki nokat morala prvo da isečem tu rolnu na sitne komadiće sa makazicama, posložim ih na samu površinu nokta a potom pređem sa gelom preko. Tako je bilo u početku, potom sam napravila stikere od tih rolni pa je sada dosta lakše.”

Taj efekat stakla se upravo pravi od stikera koji sada mogu da se nađu i na nekim prodajnim sajtovima. Stikeri se apliciraju stvarajući efekat slomljenog stakla koji izgleda hiperrealistično, nadrealno. Ovaj manikir već je nekoliko korejskih i kineskih glumica probalo i oduševljeno podelilo sa fanovima na Instagramu…

Definitivno novi art-nail trend, te internetu, spremi se da budeš OBOREN!

Efekat slomljenog stakla

NE PROPUSTITE-6 TRENDOVA ZA 2017.

Rate this post